Stoper fermentacji 10 g

Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 3,29 zł
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
  (1 kg = 329,00 zł )

Cena regularna:

3.29
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Stoper fermentacji to preparat, który pomoże powstrzymać fermentację.

Proces fermentacji jest oczywiście niezbędny dla prawidłowego procesu powstawania winka, natomiast niekontrolowana fermentacja tuż po zlaniu wina może niestety zepsuć trunek.

Sposób użycia: Stoper należy dodać do nastawu tuż po skończonej fermentacji i wymieszać

Środek ten skutecznie zabija drożdże, a także konserwuje wino. Jedno opakowanie wystarcza do zabezpieczenia 25 litrów wina.

Parametry:

  • Waga: 10 g
  • Wydajność: 25 l
  • Skład: 5 g pirosiaczynu, 5 g sorbatu potasowego

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl