!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '434198027831017'); fbq('track', 'PageView');

Termometr ciekłokrystaliczny naklejany 0-40 °C

Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena brutto: 7,99 zł
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
7.99
Cena netto: 6,50 zł
bez 23% VAT i kosztów dostawy
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Termometr naklejany ciekłokrystaliczny to praktyczny przyrząd pomocny podczas procesu fermentacji nastawu cukrowego, czy wina. Termometr jest bardzo łatwy w użyciu. Wystarczy tylko nakleić go na pojemnik do fermentacji, balon lub w inne miejsce, gdzie zamierzamy sprawdzić temperaturę nastawu. Zmiana barwy na wskaźniku pokazuje aktualny poziom temperatury.

Termometr posiada dużą skalę od 0 do nawet 40 °C. Optymalna temperatura fermentacji jest inna dla poszczególnych nastawów, im więcej cukru tym niższa będzie temperatura wymagana przy procesie fermentacji. Dlatego im bardziej precyzyjny termometr - tym lepiej! Skala do 40 °C jest zupełnie wystarczająca dla kontroli przebiegu procesu fermentacji.

Termometr można stosować w gorzelnictwie, winiarstwie, ale też w akwarystyce. 

Szczegóły:

  • Skala: 0-40 °C
  • Dokładność pomiaru: co 2 °C

W sprzedaży posiadamy także termometr ciekłokrystaliczny ze skalą 0-30 °C.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl