!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '434198027831017'); fbq('track', 'PageView');

Osłonka białkowa fi 10 cm

Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 3,89 zł
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
3.89
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Osłonka białkowa wędliniarska o średnicy 10 cm potrzebna jest każdego pasjonatowi domowych wędlin i kiełbas. Przy użyciu osłonki bez problemu przygotujemy kiełbasę żywiecką, krakowską, szynkową czy piwną. Osłonka jest dostosowana do wędzenia oraz parzenia, także na zimno. 

Sposób użycia: Przed napełnieniem osłonki należy ją moczyć w wodzie w roztworze soli, w proporcji 1/2 szklanki soli na 1 szklankę wody. Osłonkę moczymy przez około 15 minut w temperaturze 20°C

Szczegóły:

  • Wytrzymałość termiczna: 100°C
  • Sprzedawana na metry (1 sztuka = 1 metr bieżący)
  • Średnica: 10 cm
  • Idealna do parzenia i wędzenia
  • Maksymalna temperatura parzenia: 75°C
  • Maksymalna temperatura wędzenia: 90°C
  • Maksymalna temperatura obróbki na zimno: 40°C

Zapraszamy do zapoznania się z produktami znajdującymi się w dziale  PRZETWÓRSTWOmożna tan znaleźć inne potrzebne akcesoria do produkcji wędlin, serów, itp.

W sprzedaży także inne rozmiary osłonek: 4,5 cm, 5,5 cm, 9=8 cm.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl